Nya kläder och fotbollsgrejer

Under en träning jag hade så kom kom en vän fram till mig och frågade vart han kunde köpa nya fotbollsgrejer. Jag sa att jag inte hade någon aning, och att han tyvärr fick gå vidare till några andra och fråga om tips. I skolan nästa dag så får jag höra ett rykte om att det fanns en ny hemsida som recenserade om kläder för att få ut det bästa åt andra.

Jag fick tyvärr inte namnet på sidan, men bestämde mig att gå hem och leta upp vad den hette. Så jag googlade på nya fotbollsgrejer, och som första resultat fick jag upp fotbollgrejer där det i beskrivningen att dem resecerade fotbollsgrejer. Jag klickade in för att ta en titt och blev överraskad på hur bra det såg ut. Jag satt vaken hela natten och läste och läste. På min träning nästa dag håller jag det hemligt, och berättar inte för min vän.

Det fortsätter så hela veckan ut fast på den nästa träningsveckan så kommer han med alldeles nya grejer. Jag frågar han vart han köpte dem och han sa till mig att han hittade dem på just fotbollsgrejer.se och fick ett riktigt bra pris. Efter träningen kom han fram till mig och berättade hur dem exakt passade beskrivningen perfekt. Jag var glad för hans skull, men jag ville inte att någon mer skulle veta om den hemsidan för att jag ville ha alla fotbollsgrejer åt mig själv.