Introduktion till pärplattor och taxi

Pärlplattor (som kallas Hama pärlor eller Nabbi pärlor) är plast smältbara pärlor. Dessa färgglada pärlor är vanligtvis anordnade på plastpegboards för att bilda mönster och sedan smälta samman med ett klädjärn. De kan också spännas i halsband, vävas in i nyckelringar eller till och med monteras i tredimensionella dekorer.

Crafting Perler pärlor är en rolig och billig konstform som inspirerar kreativitet. Det kan också hjälpa små barn att utveckla hand-öga-koordinationsförmåga och lära sig färgnamn och grundläggande räkning.

Blandade perler pärlor online-taxi-karlstad.se kan du köpa på den hemsidan, men inte just nu.

Pärla varumärken
Varumärket top fuse beads är Perler i USA och Hama i andra länder. Perler pärlor fungerar riktigt bra med Hamas Midi pärlor eftersom de är av samma storlek och material. (Blanda inte Perler / Hama pärlor med billiga generiska märken som finns i butiker som Walmart. De smälter inte konsekvent.)

Pärla material
Säkringspärlor är gjorda av lågdensitetspolyeten (LDPE), en livsmedelsplast. De innehåller inte skadliga kemikalier.

Pärla storlekar
Den vanligaste pärlstorleken är 5 mm i diameter, lämplig för både vuxna och barn. För mycket små barn runt tre år finns det stora pärlor till salu med en diameter på 10 mm som kallas Biggie Beads (Perler), Maxi Beads (Hama) eller Jumbo Beads (Nabbi). Hama tillverkar också en typ av mycket små 2,5 mm pärlor märkta som Minipärlor, men de är mycket mindre populära än de medelstora.