Hitta Vape E-Juice Smak Kombination Inspiration

Skapa din egen vape e-juice som är billig från Vape.se gör det super lätt att blanda och matcha vätskor men du vill, men innan du börjar bör du titta runt dig för inspiration!

Vilka är dina favorit desserter, snacks och drycker? Är Cherry Vanilla Cola din dryck val? Piska upp lite med de tre e-flytande smakerna. Även de mest komplexa efterrätterna kan återskapas med någon kreativ balansering av flytande smaker.

Tänk på att många av dina favoritsmakar inte innehåller alla ingredienser i lika stor utsträckning. Till exempel skulle det vara ovanligt för dig att äta en paj som är lika delar skorpa och fyllning. Ge lite tanke på balansen i dina smaker så att en smak inte över makten de andra. Välj vilken typ av fyllning du vill att din paj ska ha och lägg sedan till bara lite smulig skorpa för att runda ut det. Du kommer att bli bättre på att hitta balans med tiden.

Slutligen, var inte rädd för att prova nya saker och bryta sig loss från trenderna. Ibland smaker som vi aldrig skulle tänka att sätta ihop faktiskt visar sig vara bra. Din personliga smak är den bästa indikatorn på vad du bör prova.

Ta några risker, utforska hela rike smaker tillgängliga från VaporFi och se till att dela dina skapelser med dina vänner så att de kan avgöra om du är en e-flytande geni! Vad väntar du på?